Esittelyssä eri joogahousuja – löydä itsellesi parhaat!

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Jooga on ihanaa, mieli sekä keho rentoutuu! Jotta, joogasta voi nauttia ja saa kaiken hyödyn irti, joogahousujen pitäisi olla mukavat, ei kiristää mistään ja antaa täyden liikkuvuuden kehollesi. Toki ihan tavalliset juoksuhousut sopivat ihan hyvin joogahousuiksi, mutta jos haluaa panostaa lajiin, löydät alta erityyppisiä joogahousuja mistä valita. Ensimmäisille joogatunneille voi lähteä omasta vaatekaapista valmiiksi löytyvillä vaatteilla, eli mahdollisimman rennoilla, mukavilla ja joustavilla housuilla sekä tavallisella t-paidalla. Harjoituksessa on tarkoitus pystyä keskittymään ilman housujen nostelua ja topin uudelleen asettelua.

Millaiset housut sopivat parhaiten joogaan?

Mukavuus on tietenkin erityisen tärkeää, ja siksi hyvät joogahousut ovat joustavat, pehmeät, ohuet ja kevyet. Omasta vaatekaapista voi löytyä hyvät housut joogaan, jos ei heti joogauran alkutaopaleella halua ostaa uusia. Valitse kaapistasi housut, jotka ovat mukavat päällä, eivätkä kiristä eri asennoissa. Eli ihan tavalliset jumppahousut sopivat vallan hyvin joogatunnille. Vartalonmyönteiset legginsit ovat siltä osin hyvät, että joogaohjaaja näkee hyvin asentosi ja voi korjata tarvittaessa asentoasi. Toki löysäkin joogahousuja markkinoilta löytyy ja ne ovatkin mukava vaihtoehto myös. Olisi myös hyvä, että housuissa ei ole häiritseviä saumoja tai vetoketjuja. Joissain juoksuhousuissa on takatasku vyötäröresorissa, jolloin vetoketju voi ikävästi painaa. Eli hyvät joogahousut ovat joustavat ja mukavat, jotta erilaiset venytykset onnistuvat ilman, että housut kinnaavat.

Ekologiset & eettiset joogatrikoot panostajille

Joogasta voi muodostua elämäntapa, joka on osana eettisiä ja ekologista elämäntyyliä. Siitä voi muodostua syvempi ja merkityksellinen elämäntapa, johon liittyy eettiset arvot. Tärkeiksi elämäntavoiksi voivat joogan rinnalla olla esimerkiksi kasvisruokavalo, kestävä kuluttaminen ja muut eettiset seikat. Ekologisten joogavaatteiden toivotaan tietenkin kestävän vuodesta toiseen.

*WEEKENDBEEN verkkokaupasta löytyy laaja valikoima eettisesti valmistettuja joogahousuja. Sieltä löytyy muun muassa luomupuuvillasta ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja joogahousuja sekä vegaanisiakin vaihtoehtoja. Nämä sopivat hyvin henkilölle jonka arvoihin kuuluu eettisyys, ja joka haluaa toteuttaa arvojaan vaatehankinnoissaan.

Fair Trade joogalegginsit

*PEOPLE TREE YOGA POCKET legginsit ovat korkeavyötäröiset vyötärönauhalla ja pysyvätkin siksi hyvin jalassa sekä tukevat keskivartaloa. Nämä legginsit ovat tyylikkäät ja huomaamattomat jalassa. Hengittävänä materiaalinsa takia legginsseissä on hikea haihduttava ominaisuus. Housut on valmistettu 95 % GOTS- ja Fairtrade-sertifioidusta luomupuuvillasta, jossa on 5 % elastaania venyvyyden ja muodon säilyttämisen vuoksi.

Vegan legginsit

*SEAMLESS ACTIVE LEGGINGS legginsit ovat miellyttävät ja hengittävät päällä. Ne ovat saumattomat, joka tekee niistä erityisen mukavat jalassa. Legginsit ovat vegaanit, materiaalina 57 % kierrätetty nylon, 38 % nylon ja 5% elastaani. Nämä housut sopivat hyvin muihinkin urheilulajeihin kuin vain joogaan. Kuvio on pirtsakka ja luo eloa joogalookiisi. Parasra näissä trikoissa on sen hyvin korkea vyötärö, joka pitää housut varmasti ylhäällä eikä vyötärö valu haastavassakaan treenissä!

Erittäin tukevat SA8000 sertifioidut joogatrikoot

*GIRLFRIEND COLLECTIVE korkeavuotäröiset ja erittäin tukevat trikoot on valmistettu ekologisesti, kierrätetyistä muovipulloista. Nämä joogahousut ovat hyvin tyylikkäät ja yksinkertaiset malliltaan, joissa kantaja pääsee oikeuksiinsa. Jämäkät housut tukevat erinomaisesti ja pysyvät hyvin paikoillaan. Girlfriend Collectiven päämääränä on mahdollisimman läpinäkyvä vaatetuotantoketju kokonaisuudessaan.

Pehmeyttä ja venyvyyttä

*NÉPRA SATURNUS TRIKOOT on vastuullisesti tuotettu, erittäin laadukkaat joogatrikoot. Sopivat vaativaakin joogaan joustavuuden ja pehmeyden ansiosta. Korkea vyötärö pitää huolen, että housut pysyvät hyvin päällä eikä niitä tarvitse nostella koko ajan.

Löysät joogahousut

Joogahousujen ei aina tarvitse olla tiukat niin kuin yleensä joogatunneilla nähdään. Aina ei vain huvita laittaa tiukkaa päälle. Alla pari vaihtoehtoa löysille housuille.

Mukavuutta jaloille

CASALL COMFORT PANTS ovat löysän malliset, haaremihousumaiset ja hyvin mukavat päällä. Näissä on kaunis leikkaus, ja vaikka ovat löysemmän malliset, pysyvät ne hyvin päällä mukavan korkean joustovyötärön ansiosta .

Rentoa tyyliä

DAKINI PANTSIT ovat oivat heille, jotka haluavat rennompaa joogatyyliä. Nämä pehmeät joogahousut hengittävät kuitenkin päällä ja ovat valmistettu orgaanisesta puuvillasta. Resori nilkoissa pitää housut päällä myös ylösalaisissa asennoissa.

Kuviolliset joogatrikoot

Jos haluat väriä elämää ja kääntää katseita trikoillasi, kannattaa tsekata seuraavat vaihtoehdot. Persoonallisuus saa vaatteissa näkyä!

Taivaanrannan maalaaja

Oletko sielultasi taivaanrannan maalaaja ja uupumaton haaveilija? Nämä *&OTHER STORIES joogahousut sopivat taiteelliselle sielulle. Näissä trikoissa on seesteinen tunnelma ja saavat sinut jo rauhoittumaan ennen joogatunnin alkamista.

Asennetta

No nyt! Nimittäin asennetta löytyy Disturb verkkokaupan trikoista. Pääkalloa, upeita kuvioita, asennetta! Jos haluat erottua joukosta, kurkkaa valikoima.

Edukkaat joogatrikoot

Kohtuuhintaista

Tyylikkäät *NIKE W NSW LEGASEE LGNG HR FUTURA mustat joogatrikoot toimivat hyvin eri urheiluun, myös joogaan, mutta hinta on hiukan lompakkoystävällisempi. Nilkassa oleva Niken-logo näyttää upealta ja tekee housuista erittäin tyylikkäät.

Tyyliä edukkaasti

*ONLYPLAY trikoot ovat tyylikkäät, että sopivan hintaiset. Musta on tyylikästä aina!

Miesten joogahousut

Kyllä, miehillekin löytyy joogahousuja! Alla esittelyssä muutama vaihtoehto.

Luomupuuvillaiset joogahousut

RENEGADE GURU YOGA PANTS ARJUNA rennon malliset joogahousut ovat pehmeät päällä ja resorit nilkoissa pitävät housut hyvin paikallaan eri asennoissa. Vyötäröllä on kiristysnauha. Nämä ovat ekologinen valinta, sillä housut ovat valmistettu luomupuuvillasta!

Joogashortsit miehille

RENEGADE GURU YOGA SHORTS BODHI -joogashortsis ovat tehty myös luomupuuvillasta. Vyötäröllä on musta säätönauha. Housut ovat joustavat ja sopivat siksi hyvin joogaan tai pilatekseen. Erittäin tyylikkän näköiset vieläpä!

Ekologiset treenihousut

*MIESTEN YED TREENIHOUSUT on valmistettu kierrätetystä poluamidista ja ne on valmistettu Suomessa. Housut ovat kevyet päällä ja sopivat hyvin monenlaiseen käyttöön. Housuissa on kiristettävä vyötärö ja tilavat vetoketjutaskut. Toimivat loistavasti myös vapaa-ajalla jokapäiväisessä käytössä.