Parhaat urheiluliivit vertailu

Parhaat eettiset urheiluliivit

Harrastitpa joogaa, juoksua tai vaikka kuntosalilla käyntiä, laadukkaat ja hyvät urheiluliivit ovat naiselle A ja O! Esittelemme tässä artikkelissa sinulle parhaat urheiluliivit niin kevyeen kuin raskaaseen liikuntaan eettisistä ja ekoloisista vaihtoehdoista. Naisten urheiluliiveissä on tärkeää, valita oikean kokoiset liivit treenityypin ja materiaalin mukaan. Urheiluliivejä on tärkeä käyttää, sillä ilman liivejä rinnat liikkuvat epämukavasti urheilun aikana ja voi tehdä kipeää sekä voi heikentää rintojen sidekudosta.

Kevyesti tukevat urheiluliivit sopivat matalatehoiseen treeniin kuten kävelyyn, spinningiin tai joogaan. Keskitukevat urheiluliivit sopivat urheiluun, jossa ei hypitä kovin paljon, kuten lihaskuntotreeniin tai joukkuelajeihin, joissa ei hypitä. Erittäin tukevia urheiluliivejä tulisi käyttää treenissä, joka sisältää esimerkiksi juoksua, hyppyjä ja loikkia.

Parhaat urheiluliivit kevyeen urheiluun

Tässä on pari hyvää eettistä vaihtoehtoa urheilurintsikoista kevyeen liikuntaan kuten kävelyyn tai joogaan.

Naisten wander merinovilla urheiluliivit – merinovillaa ja tenceliä

Nämä *Wander merinovilla urheiluliivit ovat valmistettu kevyestä froteekankaasta, jossa on 60 % merinovillaa ja 40 % Tencel™ Lyocellia. Kangas on valmistettu Ruotsissa ja merinovilla on mulesing-vapaata. Nämä urheiluliivit on valmistettu täysin joko kierrätetyistä, kierrätettävistä tai uusiutuvista, biohajoavista materiaaleista.  joissa on kevyt tuki vaikkapa kävelyyn, hiihtoon tai patikointiin. Villa materiaalina sopii hyvin ympäri vuoden ja pitää lämpimänä ja merinovilla antibakteerisena materiaalina estää hajujen muodostumista. Merinovilla tuntuu lämpimältä myös kosteanakin. Kun vaate on tullut tiensä päähän, materiaalin on 100 % kierrätettävissä ja voidaan käyttää uuden vaatteen valmistamiseen.

Arvostelut tuotteesta

Tuotetta on arvosteltu hyvin laadukkaaksi, jossa on riittävä tuki kävelyyn. Aistiyliherkille tämä vaate sopii hyvin, sillä vaate ei sisällä keinokuituja. Mukavat ja miellyttävät päällä.

Ceres Bra urheilurintaliivit – kauniit ja kevyttä pitoa antavat urheiluliivit

*Ceres Bra urheilurintaliivit ovat silkkisen pehmeät päällä, joissa on kauniit ristikkäiset olkaimet ja sopivatkin siksi topin kuin topin kanssa! Nämä liivit pysyvät napakasti paikoillaan ja ovat mukavat päällä hengittävän materiaalinsa takia. Urheiluliivit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa. Kangas on valmistettu Italiassa 82 %:sta kierrätetystä polyamidista.

Arvostelut

Tuotetta on kehuttu todella hyvin istuvaksi ja huomaamattomaksi. Monien muiden tavoin olkaimet eivät paina olkapäitä. Erittäin kaunis malli ja materiaali on laadukasta ja hengittävän oloista. Nämä urheilurintaliivit antavat kevyen tuen ja sopivat hyvin pienirintaiselle. Kangas kestää hyvin pesua.

Champion Tank Fashion Bra – Oeko-Tex® Standard 100 sertifikaatti

*Tank Fashion Bra urheiluliiveillä on Oeko-Tex® Standard 100-merkintä, joka takaa, että kangas ei sisällä tuotteen kanssa kosketuksiin joutuvien ihmisten terveydelle ja iholle haitallisia aineita. Rintaliivit ovat mukavan tuntuiset päällä ja tyylikkään näköiset. Tuote sopii kevyeen liikuntaan.

Parhaat urheiluliivit keskiraskaaseen urheiluun

Tässä vaihtoehtoja keskitukevista liiveistä. Keskitukevat urheiluliivit sopivat urheiluun, jossa ei hypitä kovin paljon, kuten lihaskuntotreeniin tai joukkuelajeihin, joissa ei hypitä

Performance Boost Sports Bra – vastuullisesti valmistettu

Nämä naisten *Performance Boost urheiluliivit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Liettuassa Bluesign®-sertifioidussa tehtaassa materiaaleina rankalaiset 57% polyamidia ja 43% elastaania. Urheilurintaliiveissä on keskivahva tuki kaksinkertaisella kankaalla edessä ilman toppauksia.

Arvostelut tuotteesta

Tuotetta on arvosteltu erittäin hyvin istuvaksi ja esteettisiksi, josta löytyy paljon ihania värejä. Tukevat ja kauniit liivit moneen urheiluun CrossFit-treeneihin sekä vapaa-aikaa.

Girlfriend Collective Dylan Crop – keskivahva pito

Nämä *Girlfriend collective urheilurintaliivit sopivat hyvun keskiraskaaseen kuntoiluun. Vaate on valmistettu kierrätetystä pollyesteristä, joissa on korkea kaula-aukko. Liiveissä on kaksi kerroksinen täysin peittävä materiaali.

Girlfriend collective tuotteet ommellaan tanskalaisen perheen omistamassa tehtaassa Vietnamissa. Tehtaalla on SA8000 sertifikaatin, joka varmistaa mm. reilun palkan ja hyvät työolosuhteet.

Arvostelut tuotteesta

Urheiluliivejä on kehuttu miellyttäväksi ja tukevuksi päällä, ilman että puristavat tai painavat mistään. Materiaali on miellyttävää iholle. Kangas on laadukkaan tuntuinen ja vaikka eivät ole topatut niin muodot eivät näy kovin selvästi läpi. Mukavan tuntuiset päällä, mutta samalla. Urheiluliivit sopivat siis niin urheillessa kuin muutenkin vapaa-ajalla. Malli on kivan pitkä.

Tukevat urheiluliivit – Parhaat urheiluliivit raskaaseen urheiluun

Tässä sinulle muutama vaihtoehto urheiluliiveistä, jossa on vahva tuki ja siten soveltuvat raskaaseen liikuntaan esimerkiksi juoksuun ja urheiluun, jossa hypitään paljon.

Patagonia naisten urheilurintaliivit vahvalla tuella

*Patagonia Wild Trails urheilurintaliivit antavat vahvan tuen raskaampaankin liikuntaan unohtamatta hengittävyyttä ja mukavuutta. Liivien Racerback -malli tarjoaa maksimaalisen tuen ilman ylimääräistä kangasta tai hankausta. Rintaliiveissä on vahva tuki B/C kuppikoolle ja keskivahvatuki D+ koolle. Vaate on ommeltu Fair Trade Sertifioidussa™ tehtaassa.

Arvostelut tuotteesta

Asiakkaat ovat pitäneet tuotteen napakasta pidosta ja tukevasta mallista. Rintaliivit oat mukavat päällä ja toimivat hyvin juoksussa ja tuki on riittävä. Säätökaistale on hyvä, sillä se helpottaa pukemista ja riisumista. Asiakkaat ovat valinneet myös tämä tuotteen myös siksi, koska ovat etsineet ekologisia urheiluliivejä, joissa on riittävästi tukea isorintaiselle.

Tommy – tukevat urheiluliivit kierrätetystä polyesteristä

*Tommyn tukevat urheiluliivit on valmistettu kierrätysmateriaalista.  Jokainen -rintaliivi muuttaa 10 vesipulloa uudeksi vaatekappaleeksi! Kangas on miellyttävän pehmeää ja täysin peittävää. urheiluliiveissä on neliönmallinen kaula-aukko ja sisäänrakennettu tukipanta rintojen alla. Nämä liivit sopivat aktiivisempaankin urheiluun hyvä tukevuuden takia.

Arvostelut tuotteesta

Näitä liivejä on kehuttu todella pehmeiksi, kauniiksi, eivät hankaa tai purista. Liivit ovat mukavat päällä ja tukevat rintoja liikkuessa. Napakat ja pysyvät paikoillaan hyvin, mutta ovat samaan aikaan myös todella mukavat.