Vetovoiman laki ja ihmissuhteet

Vetovoiman laki ja ihmissuhteet | 5 vinkkiä miten manifestoida uusi rakkaus

Vetovoiman lakia on yksi maailmankaikkeuden laeista kuten painovoima ja se toimii koko ajan, ja sitä voi hyödyntää kuka tahansa. Vetovoiman laki toimii jokaisella elämänalueellasi, oli kyse sitten vaikka rahasta, työelämästä tai juuri ihmissuhteista. Vetovoiman laki toimii siten, että vedät puoleesi asioita, joita ajattelet, oli kyse positiivisesta tai negatiivisesta asiasta. Samankaltaiset asiat vetävät tosiaan puoleensa, joten jos ajattelet negatiivisia asioita vaikkapa juuri suhteessa, luot lisää valituksen ja harmituksen aiheita.

Jos haluat muutosta rakkauselämääsi, sinun täytyy lopettaa edellisten epäonnistuneiden suhteiden ajatteleminen, vaikka vaikeaa se onkin. Monen rakkauselämässä toistuvat samat asiat, vaikka henkilö vaihtuu, sillä meillä on tapana ajatella samoja huonoja asioita kuin aiemmin, ja pohtia mikä meni pieleen ja mikä oli huonoa. Valitamme ja puhumme pahaa edellisestä kumppanista. Näin valitettavasti samat negatiiviset asiat tulevat taas uudestaan eteemme.

Nyt on siis aika unohtaa ja vaihtaa huonot ajatukset siihen, millaisen suhteen haluat tulevaisuudessa saada. On myös erittäin tärkeää opetella rakastamaan itseään. Tässä on 5 vinkkiä, joiden avulla pääset eteenpäin elämäsi kumppanin etsinnässä.

  1. Muodosta positiivinen asenne rakkautta kohtaan
  2. Opi rakastamaan itseäsi
  3. Kirjoita ylös minkälaisen suhteen haluat
  4. Tee visualisointiharjoituksia
  5. Ota rohkeita askeleita

1. Muodosta positiivinen asenne rakkautta kohtaan

Osalla on saattanut mennä usko rakkauteen kokonaan, jos takana on ollut huonoja suhteita. Mutta on kuitenkin tärkeää, pystyä vaihtamaan asennetta rakkautta kohtaan ja ajatella, että on oikeutettu löytämään aidon rakkauden, vaikka vaikealta se voi aluksi tuntua.

Tee itsellesi pieni kirjoitusharjoitus ja listaa paperille ylös kaikki negatiiviset ajatukset rakkautta kohtaan. Kirjoita jokainen ajatus omalle rivilleen ja jätä väliin tilaa. Kun olet kirjoittanut ylös kaikki negatiiviset ajatuksen, kirjoita negatiivisen ajatuksen alle positiivinen kumoava lause. Esimerkiksi:

En löydä ikinä itselleni sopivaa kumppania.”
–>
”Maailma on pullollaan ihania sinkkuja, joista löydän itselleni täydellisen kumppanin.

Suhteesta tulee tylsää ja arkista.”
–>
Keksimme kumppanin kanssa aina paljon hauskaa ja uutta innostavaa tekemistä, ja löydämme itsestämme uusia hienoja puolia.

Haasta aivojasi ajattelemaan toisin, ja kun palaat taas vanhaan ajatusmaailmaan (väistämättä näin käy ennen kuin aivot oppivat uutta), muista tämä harjoitus ja käännä ajatus aina positiiviseen näkökulmaan. Pikkuhiljaa aivomme alkavat kääntymään positiivisempaan asenteeseen, mutta tämä vaati paljon harjoitusta ja toistoa.

2. Opi rakastamaan itseäsi

Kliseeltä kuin se kuulostaakin, on rakastettava ensin itseään ennen kuin voi rakastaa ketään muuta. Itsensä rakastaminen on tärkeä osa sitä prosessia, jonka kautta opimme myös rakastamaan muita rehellisesti koko sydämestämme.

Osa voi sekoittaa itsensä rakastamisen itserakkauteen, joka on täysin eri asia. Itserakas ihminen haluaa korostaa omaa erinomaisuuttaa, kun taas itseään rakastavan ei tarvitse osoittaa muille mitään. Hänellä ei olet arvetta korostaa egoaan tai tehdä itseään näkyväksi.

Oletko miettinyt, kuinka kriittinen olet itseäsi kohtaan? Kun katsot itseäsi peilistä, sanotko asioita, jotka satuttavat? Monesti kamalin kritiikki tulee meiltä itseltämme. Toisen henkilön kautta ei voi korvata sitä, että rakastamme itseämme. Moni hyppää suhteesta toiseen eikä ehkä osaa olla itsensä kanssa yksin. Sinä teet elämässäsi niin hyvän tai huonon kuin se on. Sinä olet se ihminen, jonka kanssa tulet olemaan läpi elämäsi, joten miksi et rakastaisi itseäsi? Näin myös toisen henkilön on mahdollista rakastaa meitä. Jaksaisitko itse kuunnella toisen valitusta kuinka ruma ja huono ihminen hän on? Tiettyyn pisteeseen asti tuskinpa.

3. Kirjoita ylös minkälaisen suhteen haluat

Kun pyydät niin saat – vetovoiman laki toimii näin. Ole siis tarkkana mitä pyydät, sillä se saattaa toteutua. Kirjoita lista paperille millaisen kumppanin haluat saada yksityiskohtia myöden: millainen luonne ja millaiset arvot unelmakumppanillasi on, minkä näköinen hän on, mitä hän harrastaa tai tekee ja missä hän asuu, millainen huumori hänellä on ja niin edelleen. Tärkeää on myös kirjoitta, että hän on sinkku, tuskin haluat löytää täydellistä ihmistä, joka onkin varattu. Kirjoita siis kaikki mahdollinen ylös!

4. Tee visualisointiharjoituksia

Nyt kun olet tehnyt listan unelmakumppanistasi, tee visualisointiharjoituksia päivittäin. Visualisoi unelmakumppanisi ja suhteesi yksityiskohtia myöten, ja elä siinä tunteessa miltä tuntuu olla rakastunut ja pidä se tunne yllä koko päivän, joka päivä. Tunne on avainsana manifestoinnissa. Tuntemalla kiitollisuutta, rakkautta ja onnellisuutta jotain asiaa kohtaan, pääset samalle aaltopituudelle manifestoitavan kohteen kanssa ja vedät sitä siten puoleesi. Elä jo ikään kuin siinä suhteessa, jossa haluat olla.

5. Ota rohkeita askeleita

Pelkkä visualisointi ei riitä, vaan on tärkeää myös toimia. Mene ulos, kun kaveri pyytää. Uskalla pyytää kiinnostavaa ihmistä treffeille. Koskaan ei voit tietää missä yllättävässäkin tilanteessa rakkaus voi roihahtaa. Moni pelkää torjutuksi tulemista, mutta miksi? Pahinta mitä voi tapahtua, kun pyydät jonkun ulos on, että saat kieltävän vastauksen. Ja parasta mistä voi tapahtua on, että voit löytää elämäsi kumppanin. Enemmän sinulla on menetettävää, jos et uskalla kysyä ihastustasi ulos. On opittava vastaanottamaan kieltäviä vastauksia, ne eivät tee sinusta yhtään huonompaa ihmistä. Päinvastoin, tulet rohkeammaksi ja sinulle aukeaa uusia ovia eteesi.

Onnea uuden rakkauden löytämiseen!

Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää vetovoiman laista, kurkkaa nämä artikkelit:

Mikä on vetovoiman laki ja miten sitä käytetään?

Unelma-asunto unelmakartan ja visualisoinnin avulla

Miksi unelmat ovat tärkeitä?

Vetovoiman laki ja raha