Vetovoiman laki ja raha

Vetovoiman laki ja raha

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä. 

Mikä on vetovoiman laki?

Vetovoiman laki tarkoittaa sitä, että samanlainen vetää samanlaista puoleensa. Vetovoiman laki on yksi maailmankaikkeuden suurimmista voimista, joka ympäröi meitä ja vaikuttaa meihin joka hetkellä. Aivan samoin kuin painovoima, se vaikuttaa meihin koko ajan. Voimme joko taistella sitä vastaan tai käyttää sitä hyväksi ja saavuttaa haluamamme. Tuot elämääsi sitä mitä ajattelet, se mistä puhut ja se mistä tunnet syvästi.

Kaikki universumissamme on energiaa. Kaikki fyysiset asiat kuten, rakennukset, kasvit ja esineet koostuvat miljardeista atomeista. Mutta myös ei fyysiset asiat kuten ajatukset ovat energiaa, jotka ovat vuorovaikutuksessa ympäröiviemme fyysisten asioiden kanssa. Aivojemme aallot eli ajatukset ovat voimakasta energiaa, joka on mitattavissa nykyaikaisilla laitteilla. Oletko koskaan vaikka ajatellut ystävääsi ja hetken päästä oletkin saanut viestin tai puhelun häneltä? Ajatuksesi ovat siis vuorovaikutuksessa fyysisen todellisuutesi kanssa.

On myös todistettu, että kaikki maailmassamme – myös ihmiset – värähtelevät tietyllä omalla taajudellaan. Pystymme omilla tunteillamme nostamaan ja laskemaan värähtelyn taajuuttamme ja pystymme jopa pääsemään samoille värähtely taajuuksille asioiden, esineiden, tapahtuminen ja muiden ihmisten kanssa. Tämä onkin vetovoiman lain salaisuus. Jos haluat manifestoida jotain tiettyä asiaa, sinun pitää päästä samalle värähtelyn taajuudelle kohteesi kanssa.

Lue lisää vetovoiman laista tämän linkin takaa.

Kuinka käyttää vetovoiman lakia rahan manifestointiin?

Totuus on se, että taloudellinen menestys on meidän ajatusmaailmastamme kiinni. Monella on huono suhde rahaan ja negatiivisia uskomuksia rahaa kohtaan, jonka takia emme pysty saavuttamaan rahallista menestystä. Sinun täytyy siis pystyä muuttamaan uskomuksiasi rahaa kohtaan, jotta voit päästä vaurauden tielle.

1. Tunnista rajoittavat uskomuksesi rahasta ja muutan ne

Meille on monesti sanottu, että raha ei kasva puussa, raha on pahasta, rahalla ei voi ostaa onnea, rahan eteen täytyy tehdä paljon töitä jne. Nämä ovat rajoittavia uskomuksia, jotka sinun täytyy muuttaa. Tule myös tietoiseksi siitä mitä tuntemuksia raha sinussa herättää. Tuleeko sinulle ahdistusta, kun rahaa on liian vähän? Tuletko vihaiseksi, kun ruokaostoksesi maksavat liian paljon? Tuletko kateelliseksi, kun joku muu tienaa enemmän kuin sinä?

Yksi hyvä tapa muuttaa rajoittavat uskomukset rahasta on käyttää positiivisia lauseita. Jos esimerkiksi sinusta tuntuu, että rahaa on vaikea saada, muodosta itsellesi lauseita: Olen rahamagneetti. Raha tulee luokseni helposti useista eri lähteistä.

Se, mitä sanot itsellesi, tunnet sisimmässäsi ja mihin todella uskot, manifestoituu todellisuuteesi. Käyttämällä positiivisia lauseita rahasta, voit kehittää uuden ajattelutavan ja pystyt hyödyntämään vetovoiman lakia. Ole myös todella tarkkana tunteistasi. Pyri muuttamaan negatiiviset tunteet rahasta heti kun huomaat niiden nousevan. Kun olet maksamassa laskua, kiitä, että olet saanut palvelun/tuotteen rahaa vastaan. Tai esimerkiksi kaupan kassalla ajattele, että minulla on aina rahaa ostaa niin paljon ruokaa kuin haluan ja kiitä siitä mitä ostat. Ole iloinen toisten saavutuksista ja rahasta, jonka he onnistuneet saamaan. Kateus ei vie sinua eteenpäin.

2. Visualisoi vaarallisuutesi ikään kuin olisit jo saavuttanut sen

Kuten edellä mainittu, se mitä ajattelet, se mistä puhut ja se mistä tunnet syvästi, tuot elämääsi. Jos haluat houkutella jotain esimerkiksi juuri rahaa, on tärkeää visualisoida se ikään kuin sinulla se olisi jo hallussasi. Visualisointiharjoitukset ovat tärkeitä. Jos olet esimerkiksi haaveillut urheiluautosta. Visualisoi, että ajat kyseisellä urheiluautolla, jota olet haaveillut ja tunne ne tunteet miltä se tuntuu, kun pääset istumaan auton rattiin. Näe, kuule ja haista uusi auto!

Lue täältä vielä tarkemmat ohjeet visualisointiin.  

Voit saada myös runsauden tunteita pitämällä muutamaa seteliä lompakossasi. Aina kun avaat lompakon, huomaatkin, kuinka paljon rahaa sinulla onkaan lompakossasi! Saat hyvä fiiliksiä ja varallisuuden tunnetta.

Älä koskaan aliarvioi kiitollisuuden voimaa. Asiat, joista olet kiitollinen, ovat asioita, joihin sinulla on eniten intohimoa. Olemalla kiitollinen asioista joita sinulla jo on, poistaa myös kaikki rajoittavat uskomuksesi ja tekee sinusta entistä vastaanottavaisemman uusille mahdollisuuksille.

3. Usko, todella usko ja tiedä, että saat vaurautta

Sinulla täytyy olla usko, että maailmankaikkeus antaa sinulle sen mitä haluat ja mistä olet kiitollinen. Uskomalla pääset samalle värähtelyn taajuudelle kohteesi kanssa ja pystyt vastaanottamaan sen minkä haluat. Jos epäilet sinulla on pienikin epäilys, estää se sinua pääsemästä oikealle värähtelyn taajuudelle.

Olen kiitollinen siitä rahasta mitä sinulla jo on. Ole kiitollinen jokaisesta mahdollisuudesta ansaita enemmän rahaa. Ole kiitollinen kaikista uusista mahdollisuuksista ja tiedä, että niitä tulee lisää. Tiedä ja usko, että raha tulee luoksesi.

Lue lisää vetovoiman laista ja rahasta


*Money, and the Law of Attraction – Hicks Esther, Hicks Jerry

Raha on yksi suurimmista asioista, joka koskettaa meidä elämäänne ja on läsnä jokapäiväisessä elämässämme. Tämä kirja ohjaa sinut tietoiseen luomiseen, jotta pysyt hallitsemaan elämääsi ja hallitsemaan rahallista vaurauttasi. *Kurkkaa täältä!

*Hyvinvointi & elämäntaito -kirjat Storytell

Storytelliltä löytyy paljon elämäntaitoon liittyviä kirjoja, *käy kurkkaamassa täältä! Ilmainen kokeilujakso!

Linkin kautta pääset testaamaan Storyteliä maksutta 14 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Edun yhteydessä tulee aina mainita (mielellään sekä suullisesti että tekstinä) että: ”Etu koskee uusia Storytelin asiakkaita” Storytel-edun ehdot Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja. Etu koskee vain uusia Storytelin asiakkaita. Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 € / kk