Vetovoiman laki

Mikä on vetovoiman laki ja miten sitä käytetään?

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä. 

Mikä vetovoiman laki?

Vetovoiman laki on yksi maailmankaikkeuden laeista, aivan kuten painovoima. Se on aina voimassa ja toimii elämässäsi juuri tälläkin hetkellä. Yksinkertaisuudessaan vetovoiman laki on sitä, että vedät puoleesi asioita ajatuksillasi ja tunteillasi niin hyvässä kuin pahassa. Se mihin ohjaat energiasi ja huomiosi, palaa takaisin. Jos haluat muuttaa elämäsi ja antaa itsellesi mahdollisuuden luoda unelmiesi tulevaisuuden, sinun täytyy ymmärtää oma roolisi vetovoiman laissa.

Eli jos pysyt keskittymässä hyviin ja positiivisiin asioihin elämässäsi ja tuntemaan itsesi onnelliseksi, vedät automaattisesti puoleesi positiivisia asioita. Jos taas keskityt puutteeseen ja negatiivisiin ajatuksiin ja tunnet olosi kurjaksi, vedät puoleesi negatiivisuutta ja lisää huonoa oloa. Vetovoiman laki ei päätä kumpi on parempi sinulle, vaan vastaa sekä positiiviin että negatiivisiin tunteisiisi. Vetovoiman laki toimii aina, ja koko ajan, olet siis luomisen tilassa aina. Luot todellisuuttasi jokaisen päivän jokaisena hetkenä, jokaisella ajatuksella ja tunteella joko tietoisesti tai tiedostamattasi.

Laboratoriotutkiuksissa on todistettu, että jokainen ajatus koostuu energiasta ja jokaisella ajatuksella on oma taajuus. Kun ajatuksen taajuus säteilee universumiin, se on vuorovaikutuksessa aineellisen maailman kanssa. Aine tai fyysiset esineet ovat myös energiaa, joka on jo tiedetty pitkään. Kun ajatuksesi säteilee, se vetää puoleensa samanlaisia ajatuksia, esineitä ja jopa toisten ihmisten energioita. Eli ajatuksistasi tulee asioita!

Sinun siis täytyy olla jatkuvasti tietoinen energiastasi, ajatuksistasi ja tunteistasi.

Kuinka käyttää vetovoiman lakia?

Kun ymmärtää verovoiman lain ja miten se toimii, voi aloittaa tietoisesti muuttamaan elämäntapojaan. Voit päättä ajatella eri tavalla. Voit valita miten reagoit päivän aikana tapahtuviin tilanteisiin. Voit ohjata ajatuksesi ja keskittyä siihen, mitä haluat enemmän elämääsi. Voit alkaa hallitsemaan ajatuksiasi ja tunteitasi ja siten luomaan tarkoituksellisesti tulevaisuuttasi.

Vetovoiman lain hyödyntämisessä on kolme vaihetta:

  1. Pyydä
  2. Usko
  3. Vastaanota

Mennään vähän tarkemmin jokaiseen vaiheeseen.

1. Pyydä universumilta, sitä mitä haluat

Ensimmäinen askel vetovoiman lain käytössä on pyytäminen. Joka päivä ja joka hetki lähetät pyyntöjä universumille, niin tietoisesti kuin alitajuntaisesti ajatusten muodossa: mitä ajattelet, luet, puhut ja mihin kiinnität huomiosi. Valitettavasti se, mihin kiinnitämme huomiota, on usein satunnaista eikä tarkoituksellista.

Aloita siis tietoisesti keskittymään siihen mitä ajattelet, tunnet ja mihin kiinnität huomiotasi. Haaveile ja ole leikkisä unelmiesi kanssa – ihan kuin lapset. Lapsilla on vilkas mielikuvitus, he uskovat asioihin ja he uskovat voivansa tehdä mitä tahansa.

Sinun täytyy myös tietää selkeästi mitä haluat, jotta universumi voi sen sinulle antaa. Tunteet ovat erittäin tärkeässä osassa. Mieti miltä sinusta tuntuisi, kun olet saavuttanut tavoitteeseesi? Elä ja tunne niin kuin sinulla olisi jo haluamasi. Visualisointi on tärkeä harjoitus, joka kannattaa ottaa tavaksi. Kun visualisoit jonkin tapahtumaan, mieli ei tiedä tapahtuuko se oikeasti vai vain ajatuksissamme, keho reagoi molempiin samalla lailla, mikä tässä onkin upeaa. Lue tästä artikkeli miten visualisoida.

Ajattele ja puhu enemmän niistä asioista mitä haluat, sen sijaan, että puhuisit koko ajan siitä, mitä kaikkea sinulla ei ole. Älä valita kuinka huonosti asiat ovat, vaan ole kiitollinen siitä mitä sinulla jo on. Näin pääset nopeammin tavoitteisiisi ja toteuttamaan unelmiasi.

Unelmakartan tekeminen on yksi hyvä vaihtoehto kerätä ajatuksia unelmista ja helpottaa visualisointia. Katso täältä ohjeet unelmakartan tekemiseen.

Unelmat

2. Usko siihen, että saat sen minkä haluat

Kun olet pyytänyt jotain, sinun täytyy uskoa siihen, että haluamasi asia tulee olemaan sinun. Sinuun täytyy ajatella, että olet jo päässyt tavoitteeseesi, eikä ajatella niin, että asia tulee tapahtumaan jossain tulevaisuudessa. Maailmankaikkeus on peili, joka heijastaa hallitsevia ajatuksiasi, joten uskoessasi, että sinulla on jo se, mitä olet pyytänyt, universumi vastaa siihen. Jos keskityt siihen mitä sinulla ei ole, houkuttelet koko ajan lisää puutetta.

Monilla ihmisillä on rajoittavia ajatuksia uskomuksia, jotka estävät heitä pääsemästä tavoitteisiin ja unelmiinsa; se ei ole mahdollista, en pysty siihen, se maksaa liian paljon ja niin edelleen. Sinun on ensin muutettava kahlitsevat uskomuksesi positiivisiksi ajatuksiksi. Ansaitset kaiken hyvän, olet rakastettava juuri sellaisena kuin olet, olet kykenevä ja älykäs tekemään mitä ihmeellisimpiä asioita, olet tarpeeksi vahva, kaunis ja riittävän rikas.

Suurin osa meistä ei ole koskaan uskaltanut edes unelmoida suuremmasta, koska emme näe, miten voisimme sen saada. Se kuinka asia tulee tapahtumaan, ei ole sinun huolesi. Universumi tekee sen puolestasi. Anna maailmankaikkeuden hoitaa miten. Sinun tarvitsee vain pyytää ja uskoa, että saat.

3. Vastaanota haluamasi olemalla samalla värähtelyn taajuudella

Saadaksesi sen mitä haluat, sinun täytyy olla valmiina vastaanottamaan. Sinun täytyy siis olla samalla värähtelyn taajuudella sen kanssa, mitä haluat houkutella elämääsi.

Helpoin tapa päästä samalle taajuudelle on keskittyä luomaan positiivisia rakkauden, ilon, arvostuksen ja kiitollisuuden tunteita koko päivä ja joka hetki. Voit esimerkiksi pohtia mitä tunteita kokisit, jos sinulla olisi jo haluamasi. Ajatuksesi synnyttävät tunteita koko ajan, joten on tärkeää tarttua niihin, kun tunteesi muuttuvat negatiivisiksi, ja kääntää ne positiivisiksi.

Manifestointia pitää harjoitella ja se voi viedä aikaa. Ei saa kuitenkaan lannistua, vaikka mitään ei heti tapahtuisikaan. Monesti lopetamme asiat kesken, juuri kun nurkan takan olisi jotain suurta tapahtumassa. Harjoittelu tekee mestarin!

Kiitollisuus

Haluatko syventyä vetovoiman lakiin enemmän?

Suosittelen lukemaan *Rhonda Byrnen Salaisuus-kirjan, jos asia on uusi sinulle. Tämä kirja antaa yleistä tietoa vetovoiman laista, mutta jää aika pintaraapaisuksi. Australialaisen tv-tuottajan Rhonda Byrnen Salaisuus-kirja ja siitä tehty elokuva ovat olleet kansainvälinen ilmiö, joka on innoittanut jo miljoonia ihmisiä ympäri maailman.

Jos haluat syventyä vetovoiman lakiin vielä enemmän, *Esther ja Jerry Hicksin Pyydä niin saat -kirja on mitä parhain vaihtoehto. Pyydä niin saat -kirjan avulla voit oppia hallitsemaan vetovoiman lain salaisuudet 22 tehokkaalla harjoituksella. Kirja olikin edellä mainitun Salaisuus -elokuvan suurena innoittajana.

*Hyvinvointi & elämäntaito -kirjat Storytell

Storytelliltä löytyy paljon elämäntaitoon liittyviä kirjoja, *käy kurkkaamassa täältä!